06-27194816
over ons

Hoe het is gegaan.

In 2009 samen op de bank brainstormen wat gaan we doen en hoe. Het idee om kantoorartikelen in ruime zin via een webshop aan te gaan bieden is toen geboren. wij hebben toen heel bewust naar een goede en betrouwbare partner gezocht. Deze hebben wij toen ook gevonden Quantore was de naam een coperatie waar meer dan voldoende kennis aanwezig is en was. In 2010 was de site klaar en is toen online gegaan.Kort na onze start kwam er een vraag uit de kindeopvang om een te komen praten, De vraag werd direct gesteld of we ook bedden hadden en verf en knutsel materiaal.

Het woordje nee kennen wij niet, dus duurde het niet lang dat we dit leverde, dat hebben we geweten. Een mooie mix dachten we, maar toen ging de telefoon of wij eens wilde langskomen ja we waren erg nieuwsgierig wat er toen zou gaan komen. Leveren aan een basisschool of wij dat ook in ons pakket hadden.

Toen hebben wij heel diep adem gehaald en aangezien wij het bewuste woordje nee niet kende, hebben we ons hier ingebeten.

5 jaar later is het wel heel erg compleet geworden en hebben wij een heel gestage groei meegemaakt en maken wij nog steeds mee. Groeien moet als bedrijf maar wel een gezonde groei en dat houden wij erg in de gaten dat het niet te hard gaat.

Service is erg belangrijk hier steken wij erg veel energie in, maar vertaald zich ook weer terug in meer werk.Wij noemen service ook wel ontzorgen ( geef ons de sleuten van de voorraadkast en u grijpt nooit meer mis)

Mocht u nog geen klant zijn bij Kantoorcentraal dan nodigen wij u van harte uit om bovenstaand zelf te ervaren.

 

 

<