06-27194816

Groove.me worksheets niveau 3b groep 7/8 selectie 2019-2020

Groove.me worksheets niveau 3b groep 7/8 selectie 2019-2020
Groove.me worksheets niveau 3b groep 7/8 selectie 2019-2020
€ 4,49 excl BTW
€ 4,67

Code: 5163057

Verpakt per:

Prijs per: Stuk

Video

Omschrijving

 • Groove.me is de enige methode Engels met doorlopende leerlijnen op verschillende niveaus voor groep 1 t/m 8! Popmuziek vormt de basis van de lesmethode. Popmuziek spreekt kinderen aan, motiveert en geeft zelfvertrouwen.Hierdoor leren kinderen beter en sneller Engels met Groove.me.
  Bij elke gekozen song wordt gekeken wat de beste invalshoek is voor de les: de artiest, de songtekst of de videoclip. Dit wordt gekoppeld de leerdoelen. De nieuwe woorden en zinnen die geleerd worden, worden op verschillende manieren geoefend. Alle vaardigheden komen aan bod: luisteren, lezen, spreken en schrijven. Met Groove.me kun je ook op verschillende manieren differentiëren. Op die manier kom je tegemoet aan het verschil in niveau en tempo tussen leerlingen: de ene leerling is beter in Engels dan de andere.

  Altijd actueel

  Elk jaar wordt een deel van de songs van Groove.me vernieuwd zodat de methode up-to-date en aansprekend blijft. Deze songs worden samen met leerkrachten en vooral met leerlingen gekozen. Ook wordt Groove.me voortdurend verbeterd en verrijkt op basis van feedback van de partnerscholen. Daarnaast zijn er jaarlijks 2-3 specials beschikbaar. Lessen bij een actuele song of gebeurtenis. Bijvoorbeeld de Christmas special en de Songfestival special. Als Groove.me-gebruiker profiteer je kosteloos van alle vernieuwingen en verbeteringen.

  Structuur groep 1 t/m 4

  Met Groove.me in groep 1-2 leren kinderen Engels met Bobo the rockstar. In groep 3-4 leren kinderen Engels met Okki the DJ. De acht thema's voor groep 1-2 en zestien thema's voor groep 3-4 bieden per thema lesmateriaal voor minimaal vier weken. De thema's sluiten aan op de onderwerpen die in de onderbouw aan bod komen zoals de vier seizoenen, je lichaam en je familie.

  Structuur groep 5 t/m 8

  Groove.me biedt voor groep 5-6 en voor groep 7-8 achtentwintig lessen per jaar. Twaalf popsongs vormen daarvoor de basis; bij elke song horen twee lessen. Daarnaast volgt na elke drie songs een herhalingsles waarin het geleerde van zes lessen wordt herhaald. Deze reeks van zes lessen en een herhalingsles kun je vervolgens afsluiten met een geïntegreerde kennis- en vaardigheidstoets. Een les duurt ongeveer 45-60 minuten.
  Extra: voor groep 7-8 is een CLIL-thema ontwikkeld. Daarin wordt wereldoriëntatie in het Engels aangeboden en wordt zo het Engels op betekenisvolle wijze toepast.

  Digitaal verwerken of met werkboeken

  In groep 5 t/m 8 verwerken de leerlingen zelfstandig of in groepjes een aantal opdrachten.
  Deze verwerking kan volledig digitaal en interactief, maar ook op zelf geprinte werkbladen of in werkboeken die je bestelt. Wanneer je de verwerking digitaal laat doen, wordt het werk automatisch nagekeken. Als leerkracht kun je in de resultatenmodule in de lesomgeving snel zien hoe de klas het doet en hoe elke leerling het werkblad of de toets gemaakt heeft. Door de koppeling met ParnasSys worden wijzigingen in ParnasSys iedere nacht automatisch doorgevoerd in Blink Studio. Ook worden resultaten van toetsen uit Blink Studio automatisch opgeslagen in ParnasSys.
  Vanaf schooljaar 2017-2018 is Groove.me ook aangesloten op Basispoort en Momento waardoor het digitaal werken nog makkelijker wordt.

  Differentiatie

  Groove.me heeft verschillende niveaus: niveau 1 voor groep 1-4, niveau 2 voor groep 5-6 en niveau 3 voor groep 7-8. Alle lessen van Groove.me bevatten voldoende uitdaging voor leerlingen met een hoger niveau, maar kunnen ook door leerlingen met een basisniveau worden gedaan. Binnen de niveaus zijn volop mogelijkheden om te differentiëren, naar tempo en niveau. Voor groep 5 t/m 8 zijn verschillende subniveaus beschikbaar. Hierdoor kun je nog makkelijker differentiëren, omdat je de leerlingen op verschillende subniveaus met de worksheets kunt laten verwerken. De niveaus 2b en 3c vormen

Specificaties

Productnummer: 5163057
Merk: KGRolf
Voorraad: 44
Verpakt per: / 1
Prijs per: Stuk
<