06-27194816

K'nex Computer control/ 79018

K'nex Computer control/ 79018
€ 707,55 excl BTW
€ 708,26

Code: 3012505

Verpakt per:

Omschrijving

  • De K'NEX Education Computer Control Set voorziet in spannende, dynamische materialen en lessen die aan leerlingen een leerprogramma bieden vol onderzoek en met een boeiende aanpak van het leerproces, gebaseerd op onderzoek. Leerlingen zullen programma's ontwerpen en schrijven waarmee zij vijf dynamische K'NEX modellen kunnen bedienen. Zodra de modellen zijn gebouwd en de programma's zijn geschreven, gaan leerlingen van start met een reeks van betekenisvolle taken en uitdagende activiteiten. Deze activiteiten zijn ontwikkeld om hun leerproces te begeleiden en hen te uitdagen om kritisch en probleemoplossend te denken.

    The Teacher's Guide bevat een serie van 5 uitgebreide lessen die leerlingen laten kennis maken met ICT, het schrijven van programma's die modellen kunnen bedienen en aspecten binnen wetenschap, technologie, techniek en rekenen. De lessen benadrukken vaardigheden binnen wetenschappelijke processen, het technisch ontwerpproces, de kernbegrippen van technologie, wetenschappelijk onderzoek en de rol van uitvinden en innovatie.

    De set wordt compleet geleverd met 699 K'NEX® onderdelen, voldoende om 5 computergestuurde modellen, één voor één op te bouwen. Ook bevat de set een K'NEX Interface en software (met site-licentie), motoren, drukknop schakelaars, bladveerschakelaars, een zoemer, en ledlampjes. Voor groep 6 t/m 8. Bouwinstructies en docentenhandleiding zijn afgestemd op leerdoelen binnen wetenschap, technologie, techniek en rekenen. Verpakt in een sterke opslagkist met deksel.

    STEM educatie is gericht op wetenschap, technologie, techniek en wiskunde concepten die aangeleerd worden door middel van het oplossen van problemen, ontdekken, onderzoekend leren en kritisch denken. STEM educatie vraagt van leerlingen om actieve deelnemers in het leerproces zijn. K'NEX® modellen bieden hands-on leermogelijkheden die wetenschappelijke vragen stellen, onderzoek doen en experimenten stimuleren. Onze op onderzoek gebaseerde lessen dagen leerlingen uit terwijl ze bouwen, onderzoeken, probleem oplossen, bespreken en evalueren. Dit alles gebeurt terwijl zij wetenschappelijke en ontwerpprincipes in actie zien.
  • Wat is er leuker dan de echte wereld om je heen onderzoeken. Haal de modellen naar de bouwtafel en ontdek hoe alles werkt.

Specificaties

Productnummer: 3012505
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<