06-27194816

Flits gr. 6 leeswerkboek basis A

Flits gr. 6 leeswerkboek basis A
Flits gr. 6 leeswerkboek basis A
€ 15,84 excl BTW
€ 16,50

Code: 5507678

Verpakt per:

Omschrijving

 • Flits maakt lezen boeiend
  Flits is een vernieuwende methode voor voortgezet technisch lezen in groep 4 t/m 8. Flits heeft lessen die motiveren, leiden tot goede leesresultaten en recht doen aan de grote verschillen in leesniveaus tussen kinderen. Flits is slank, heeft een helder organisatiemodel en is met zijn digitale mogelijkheden helemaal klaar voor de toekomst!

  Zo werkt Flits

  Flits prikkelt kinderen om te wíllen lezen

  In Flits lezen kinderen vanuit prikkelende thema's en nieuwsgierig makende Flitsvragen. De Flitsvragen zuigen de kinderen de verhalen en teksten in en geven ze extra motivatie om te gaan lezen en op zoek te gaan naar de antwoorden. Daardoor lezen ze niet alleen technisch, maar ook geboeid.

  Leesplezier staat voorop in de unieke lessenserie leesbevordering en jeugdliteratuureducatie Lekker lezen. In een complete canon van de jeugdliteratuur vinden kinderen leestips en een schat aan creatieve boektaken.

  Flits is de slankste methode en makkelijk te organiseren

  Flits behandelt alle aspecten van voortgezet technisch lezen, maar bevat niet meer lessen dan noodzakelijk. Elke basisles duurt 30 minuten. Er zijn aparte lessen voor technisch lezen, vloeiend lezen en leesbevordering. Zo blijft er veel tijd over voor het maken van leeskilometers. De methode is makkelijk te organiseren: opdrachten en teksten staan overzichtelijk bij elkaar in één leeswerkboek en de methode is zeer geschikt voor het werken in combinatiegroepen.

  Flits is klaar voor de toekomst

  Met Flits kun je kiezen voor boeken, digitaal of een mix van beide. Het complete aanbod van Flits is digitaal beschikbaar voor laptop en tablet. Werken met een mix van boeken en digitaal kan ook. Wil je van boeken overstappen naar digitaal, dan kan dat wanneer je wilt en zonder extra kosten. Verder voldoet de methode aan de nieuwste AVI-niveaus. Met Flits ben je klaar voor de toekomst!

  Met Flits leer je aantoonbaar beter lezen door te lezen in contexten

  Kinderen leren beter lezen vanuit betekenisvolle contexten, blijkt uit onderzoek. Daarom lezen we vanuit thema's en staat de tekst centraal. Bij Flits doet het er toe wat je leest. Flits hanteert een vaste didactische aanpak: we lezen eerst de tekst, dan de woorden, dan oefenen we in contexten van zinnen en ten slotte gaan we weer terug naar de tekst

  Flits is beste oplossing voor alle niveaus

  Sterke, gemiddelde en zwakke lezers bereiken met Flits allemaal hun hoogst haalbare niveau. Voor zwakke lezers is er bij elke les een extra kwartiertje preteaching met instructie en materiaal. Sterke lezers werken in een eigen plusboek met teksten en opdrachten op een hoger niveau. Daarnaast geeft Flits ruimte om van elkaar te leren: niet alleen door de vele samenwerkingsopdrachten, maar ook door de stimulerende Samen lezen-lessen. Zo wordt lezen nog leuker!

  Meer informatie over de methode kun je hier vinden.
  Voor de online presentatie verwijzen wij je naar de link 'Meer informatie over dit product'.

Specificaties

Productnummer: 5507678
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<