06-27194816

My name is Tom 1 groep 1-4 luistercd

My name is Tom 1 groep 1-4 luistercd
My name is Tom 1 groep 1-4 luistercd
€ 46,25 excl BTW
€ 48,17

Code: 5100993

Verpakt per:

Omschrijving

 • Een digitale leerlijn Engels voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Door in de onderbouw (vanaf groep 1) al te beginnen met het aanleren van woorden en basiszinnen, kan er in de bovenbouw op hoog niveau Engels worden aangeboden.

  Hiervoor is My name is Tom opgesplitst in twee delen. Er wordt uitgegaan van het natuurlijk leren. Het digitale deel (de computeropdrachten en digibord) vormt het hart van de methode. Voor part 1 (groep 1 t/m 4) wordt dit aangevuld met een handleiding en een cd met luisterliedjes. Het gaat hier vooral om woordenschatontwikkeling, klankherkenning en het spelenderwijs leren van korte zinnetjes door het zingen van liedjes of het opzeggen van versjes. De handpop Tom maakt de Engelse les tot een feestje in de onderbouw.Tom wordt hun Engelse vriendje, waarmee ze zingen, spelen en plezier hebben.

  Voor part 2 (groep 5 t/m 8) is het basismateriaal aangevuld met een handleiding en werkschriften voor de leerlingen van de bovenbouw. In dit deel reist Tom door Europa. In elke groep staat een land centraal: Engeland (groep 5), Nederland (groep 6), Frankrijk (groep 7) en Duitsland (groep 8). De nadruk ligt op communicatie en het vergroten van de woordenschat. De methode is laagdrempelig voor leerkrachten dankzij heldere lesopbouw en uitgeschreven teacherlines en werkt tegelijk aan een stevige ontwikkeling van de beheersing van de Engelse taal.
  Het eindniveau van My name is Tom is dan ook behoorlijk hoog (Anglia - Elementary, Cito - A2). Dit zorgt weer voor een goede aansluiting op het Engelse taalonderwijs op de middelbare school.

  Scholen die met Engels starten in groep 5 wordt aanbevolen om eerst part 1 in versneld tempo af te werken. In de handleiding wordt aandacht geschonken aan dit tweede instapmoment.

  Licentie

  Voor het gebruik van de software sluit u een licentieovereenkomst af. De prijs is variabel en afhankelijk van looptijd en schoolgrootte.

  Bestellen

  Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen.
  Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 / email: klantenservice@derolfgroep.nl

Specificaties

Productnummer: 5100993
Merk: KGRolf
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
<